Lyxig Sverigesemester

Du behöver inte åka till Dubai eller New York får att få en lite lyxigare semester. Du kan leva flådigt och låtsas vara kunglighet hemma i Sverige.

Hotell

Ett av de bästa hotellkedjorna att välja är Elite. De finns lite överallt i hela landet, så du är inte bunden till en speciell stad. De har alltid flera olika prisklasser och för det absolut flådigaste ska man välja deras svit som innehåller stort badrum, soffor och stor teve, en superskön säng och alla förnödenheter. Känner du dessutom för att socialisera och roa dig gott så brukar det heller inte vara långt ifrån någon högklassig bar där man både kan äta och dricka gott, faktiskt ofta i direkt anknytning till hotellet. Detta är mycket smidigt för dom som inte känner för att driva runt på stan i jakt efter något bra ställe att spendera kvällen och när man väl känner att det är nog så slinker man snabbt upp på hotellrummet igen.

Gå på spa

En lyxig sak som man gör alldeles för sällan är att ta hand om sig själv. Gå ut och ta en riktig spadag med mat, massage, fotbad, bubbelpooler och bastubad. Låt kroppen få varva ned totalt och känn semesterkänslorna strömma in. Härliga spa-ställen finns över hela landet, du behöver inte vara orolig att sakna massagemöjligheter var du än åker. Vi rekommenderar att ägna morgon och/eller förmiddag åt denna aktivitet då det är ett oerhört bra sätt att starta sin dag.

Följ White Guide

När det är dags att välja kvällens restaurang kan ni gå efter rekommendationer i White Guide, om det är så att ni inte vill äta på varken hotellet eller något annat matställe som är i direkt anknytning. Det är inte alltid de allra dyraste ställena som får toppbetyg, men ni vet att ni väljer en av de bästa restaurangerna i världen. Guiden är rikstäckande så här spelar det inte heller någon roll vilken stad ni väljer att ta er lyxsemester i. Med deras sökfunktion kan du hitta alla White Guide-rekommenderade restauranger inom en viss stad eller landskap.

Lyxig shopping

För att endast köp med dig det allra finaste hem, är Stockholm ett mecka när det kommer till lyxshopping. Här finns stora designbutiker att frossa i. Man kan också förvänta sig väldigt gott bemötande och personlig service. Är man ute efter en jacka i 10 000 kronorsklassen eller dyrare kommer ägarna att servera drinkar och vara med dig genom hela köpprocessen för att försäkra att du lämnar butiken nöjd (och med en eller flera påsar i handen). Unna dig ett äkta designerplagg och må som en miljon kronor när du går nedför gatan!